Retourbeleid en aanmelding (ook verhuur) - Handelsonderneming FreBe.nl

Handelsonderneming FreBe.nl
FreBe.nl
-- Welkom bij Handelsonderneming FreBe.nl --
Ga naar de inhoud

Retourbeleid en aanmelding (ook verhuur)

Extra
Retourneren

Bevalt of voldoet hij niet aan jou verwacht? Neem de tijd om te bedenken wat je nou echt van jou nieuwe smartphone of GSM vindt. Wil je iets retourneren, laat het ons dan binnen 14 dagen weten.

Bedenktijd
U krijgt van ons 14 dagen bedenktijd op alle producten.

Retour doorgeven
Retourneren is gratis in de winkel. Zorg ervoor dat het artikel in de oorspronkelijke verpakking zit (met oplader, headset en handleiding). Dus als een artikel in een doos verpakt is, doe ‘m er dan weer omheen. Terug in de bezorgdoos is helemaal fijn: zo help je ons om je retour sneller te verwerken.
Toch graag retour zenden via PostNL

Dat kan, zend jou artikel pas retour als je een RMA nummer van ons klantenservice hebt onvangen per email. De klantenservice is bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag via email (klantenservice@frebe.nl) of telefonische van 9:30u - 18:00u op nummer (0591) - 564670.
Retourneren
DO STUFF THAT MATTERS
Hanelsonderneming FreBe.nl is een bedrijf dat al sinds 2006 (online 2011) actief is op de markt voor inruil en hergebruik van (refurbished) smartphones en tablets. De refurbished producten zijn uiteraard zorgvuldig gecontroleerd op 50 punten. Het spreekt voor zich dat toestellen, indien nodig, worden voorzien van een nieuwe accu en altijd worden geleverd met een nieuwe, originele datakabel en universele USB adapter 220V. Standaard krijg je dan ook 90 dagen volledige garantie. Ook op de accu en de accessoires! Technisch zijn alle toestellen in uitstekende staat. Cosmetisch bieden we toestellen aan met lichte gebruikssporen tot en met 'als nieuw', zonder gebruikssporen.
Handelsonderneming
FreBe.nl
van Echtenstraat 12
7891 LM Klazienaveen
info@frebe.nl
Winkel: (0591) - 564670
Terug naar de inhoud