Inkoop-Inruil-Inleveren Apple iPad iPhone / Samsung Galaxy - Handelsonderneming FreBe.nl

Handelsonderneming FreBe.nl
FreBe.nl
-- Welkom bij Handelsonderneming FreBe.nl --
Ga naar de inhoud

Inkoop-Inruil-Inleveren Apple iPad iPhone / Samsung Galaxy

Uw oude toestel(len) veilig inruilen of inleveren:

U kunt bij ons ook terecht om uw oude smartphone of tablet in te leveren. Niet alleen ontvangt u een aantrekkelijke vergoeding; voor u als gebruiker is het ook goed en voor de wereld (hergebruik). Geef u oude smartphone of tablet een 2de leven. Wij controleren alle smartphones of tablets op 50 punten, van accu tot WiFi (oftewel A tot Z). Alle Apple producten moeten zijn uitgelogd van Apple Account, bij Android producten geldt ook dat de beveiliging account moet worden uitgelogd.
Na akkoord van de offerte kunt u het product kosteloos opsturen naar de winkel of direct langs brengen in de winkel. De uitbetaling zal binnen 24uur gebeuren, na testen van het gehele product op 50 punten!

Aantrekkelijke vergoeding voor uw oude smartphones of tablets.
Vul hieronder de formulier in voor de beste prijs;-)
Vraag GRATIS een VRIJBLIJVENDE Inruil- & Inkoopwaarde aan:

DO STUFF THAT MATTERS
Hanelsonderneming FreBe.nl is een bedrijf dat al sinds 2006 (online 2011) actief is op de markt voor inruil en hergebruik van (refurbished) smartphones en tablets. De refurbished producten zijn uiteraard zorgvuldig gecontroleerd op 50 punten. Het spreekt voor zich dat toestellen, indien nodig, worden voorzien van een nieuwe accu en altijd worden geleverd met een nieuwe, originele datakabel en universele USB adapter 220V. Standaard krijg je dan ook 90 dagen volledige garantie. Ook op de accu en de accessoires! Technisch zijn alle toestellen in uitstekende staat. Cosmetisch bieden we toestellen aan met lichte gebruikssporen tot en met 'als nieuw', zonder gebruikssporen.
Handelsonderneming
FreBe.nl
van Echtenstraat 12
7891 LM Klazienaveen
info@frebe.nl
Winkel: (0591) - 564670
Terug naar de inhoud