Garantievoorwaarden en aanmelding - Handelsonderneming FreBe.nl

Handelsonderneming FreBe.nl
FreBe.nl
-- Welkom bij Handelsonderneming FreBe.nl --
Ga naar de inhoud

Garantievoorwaarden en aanmelding

Fabrieksgarantie

Op alle smartphones of GSM's die je bij ons koopt, geldt de wettelijke fabrieksgarantie*. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet zijn en bij normaal gebruik goed moet functioneren.

Meld hier jouw kapotte smartphone of GSM aan via Dr.Mobile of een Samsung GRATIS aan bij Samsung Reparties (en volg de instructies). Nadat je het artikel hebt aangemeld voor reparatie ontvang je een email van Dr. Mobile/Samsung Reparaties met een orderbon!

    

LET OP: jouw (kopie) aankoopbewijs en de Dr. Mobile/Samsung Reparaties Orderbon geprint erbij. Bewaar de track&trace code goed om jouw reparatie online te kunnen volgen. Pak jouw smartphone of GSM goed in om transsportschade te voorkomen!

*=LET OP: De meeste fabrikanten geven 24 maanden fabrieksgarantie m.u.v. Apple. Let wel op dat u toestel niet gevallen, vocht- of breukschade heeft, dit valt NIET onder de fabrieksgarantie!
Apple geeft standaard 12 maanden fabrieksgarantie vanaf aankoop! De service kost bedragen éénmalig kleine bijdrage en kan via iDeal worden voldaan!
DO STUFF THAT MATTERS
Hanelsonderneming FreBe.nl is een bedrijf dat al sinds 2006 (online 2011) actief is op de markt voor inruil en hergebruik van (refurbished) smartphones en tablets. De refurbished producten zijn uiteraard zorgvuldig gecontroleerd op 50 punten. Het spreekt voor zich dat toestellen, indien nodig, worden voorzien van een nieuwe accu en altijd worden geleverd met een nieuwe, originele datakabel en universele USB adapter 220V. Standaard krijg je dan ook 90 dagen volledige garantie. Ook op de accu en de accessoires! Technisch zijn alle toestellen in uitstekende staat. Cosmetisch bieden we toestellen aan met lichte gebruikssporen tot en met 'als nieuw', zonder gebruikssporen.
Handelsonderneming
FreBe.nl
van Echtenstraat 12
7891 LM Klazienaveen
info@frebe.nl
Winkel: (0591) - 564670
Terug naar de inhoud