Garantievoorwaarden en aanmelding - WebShop FreBe.nl

FreBe.nl
...al meer dan 12 jaar een begrip in Noord-Oost Nederland.
Tel.nr: (0591) - 564670 of info@frebe.nl
- Smartphone - Reparatie - Business Point - Participatieregeling -
Omgeving Emmen...
MENU
Welkom bij Telecombinatie FreBe.nl
Ga naar de inhoud
Fabrieksgarantie

Op alle smartphones of GSM's die je bij ons koopt, geldt de wettelijke fabrieksgarantie*. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet zijn en bij normaal gebruik goed moet functioneren.

Meld hier jouw kapotte smartphone of GSM aan via Dr.Mobile (en volg de instructies). Nadat je het artikel hebt aangemeld voor reparatie ontvang je een email van Dr. Mobile met een orderbon!


LET OP: jouw (kopie) aankoopbewijs en de Dr. Mobile Orderbon geprint erbij. Bewaar de track&trace code goed om jouw reparatie online te kunnen volgen. Pak jouw smartphone of GSM goed in om transsportschade te voorkomen!

*=LET OP: De meeste fabrikanten geven 24 maanden fabrieksgarantie m.u.v. Apple. Let wel op dat u toestel niet gevallen, vocht- of breukschade heeft, dit valt NIET onder de fabrieksgarantie!
Apple geeft standaard 12 maanden fabrieksgarantie vanaf aankoop! De service kost bedragen éénmalig € 7,95 en kan via iDeal worden voldaan!
Als consument of als plaatselijke ondernemer kiest U voor een betrouwbare (web)winkel met een degelijk en persoonlijk advies. U wilt keuze uit een breed assortiment met diverse populaire merken en verlangt uitstekende service en kennis op de aangeboden producten. U wilt graag vakmanschap terug zien bij uw locale telecom- /VOIP leverancier. Telecombinatie FreBe.nl is ruim 12 jaar aktief als vakspecialist op het gebied van telecommunicatie. Of het nu om abonnementen of prepaid gaat, wij hebben altijd een passende oplossing voor u.

Bij ons staat service hoog in de vaandel...
Maandag      13.00-17.00u
Dinsdag        09.30-18.00u
Woensdag   09.30-18.00u
Donderdag 09.30-21.00u
Vrijdag         09.30-18.00u
Zaterdag     09.30-17.00u
Zondag        - Gesloten -
Middagpauze van 12.30-13.15u
Openingstijden:
Gratis    parkeren

(C)opyright by FreBe.nl 2011-2019 (R)
Terug naar de inhoud