VOIP diensten, afdeling zakelijk voor de plaatselijke ondernemers - WebShop FreBe.nl

FreBe.nl
...al meer dan 12 jaar een begrip in Noord-Oost Nederland.
Tel.nr: (0591) - 564670 of info@frebe.nl
- Smartphone - Reparatie - Business Point - Participatieregeling -
Omgeving Emmen...
MENU
Welkom bij Telecombinatie FreBe.nl
Ga naar de inhoud
                 
Mobiele telefonie oplossingen voor Business:

Zakelijk mobiel bellen regelt u gemakkelijk en snel bij een business partner van Telecombinatie FreBe.nl. Als één van de grootste partij in Noord-Oost Nederland bieden wij u alle vooraanstaande Nederlandse providers, zoals Vodafone, T-Mobile, KPN, Telfort en Youfone.

Hierdoor kunnen wij u altijd een passend en onafhankelijk advies geven dat precies aansluit op uw situatie.

Telecombinatie FreBe.nl helpt u graag om de verschillen en voordelen van onderstaande providers in kaart te brengen, zodat u zeker weet dat u de oplossing kiest die het beste bij u past.
Nieuw abonnement of verlenging nodig met behoud van nummer?      
Geen probleem!              Wij regelen het helemaal gratis!

Advies nodig over abonnementen, providers of telefoons? Wij helpen u graag verder! U kunt uw vraag online of in de winkel aan ons deskundige personeel voorleggen.
Vraag GRATIS een VRIJBLIJVENDE OFFERTE aan:

Laat ons u verder helpen en inspireren. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.
Call2VOIP gaat voor u in begrijpbare taal de mogelijkheden van breedbandverbindingen toelichten en binnen uwonderneming realiseren. Wij nodigen u uit om deze uitdaging met ons aan te gaan. Wij zijn leverancier van IP-diensten middels breedbandinternet en de eindeloze mogelijkheden die het internet ons kan bieden. Breedband opent voor u de deuren naar een betere communicatie met uw klanten en leveranciers. Call2VOIP werkt nauw samen met haar Partner U-NET, een van de grootste aanbieders en voor ons absoluut het meest betrouwbare plattform binnen de nederlandse markt op het gebied van breedbanddiensten. Call2VOIP handelt in breedbanddiensten en -verbindingen, maar wel in de breedste zin van het woord, en in de breedste zin van breedband. Een vierbaanssnelweg van uw bureau naar alle hoeken van de wereld. Breedband zoals het bedoeld is...
MANAGED VOIP

Een Managed Voip centrale is de oplossing voor bedrijven waardoor alle grenzen vervagen. Call2Voip heeft een alternatief voor dure en moeilijk beheersbare telefooncentrales: Managed VoIP. IP-telefonie met een virtuele centrale (een virtual PBX), beheer op afstand en gebruiks­vriendelijke telefoontoestellen. Zonder een duurzame investering beschikt u op afstand toch over een zeer geavanceerde virtuele PBX die u middels webinterface eenvoudig zelf kunt beheren. Managed Voip is eenvoudig uitbreidbaar en geschikt voor alle bedrijven. U beheert online (browser) uw eigen virtuele telefooncentrale. Support en het wijzigen van instelling is daardoor zeer eenvoudig.
VOIP LITE

Voip noemt men ook wel bellen via het internet. Of moeten we zeggen via een breedband verbinding? Voorop staat dat iedereen met een breedbandverbinding, of het nu thuis is of op kantoor kan bellen zonder een analoge telefoonlijn van KPN. Het enige wat u nodig heeft is een Voip-account van Call2Voip en een Voip modem of toestel met een DSL-breedbandverbinding. Uw eigen telefoonnummer kunt u gewoon behouden (porteren). Voip bellen is eenvoudig en is vooral kosten besparend.
ZAKELIJK DSL

Een breedbandverbinding is de drager van al uw data- of spraakverkeer naar de buitenwereld toe. Uw onderneming kan middels breedbandverbinding communiseren met een andere locatie. Het is dus belangrijk dat deze verbinding bedrijfszeker is en voldoende snelheid biedt. De meeste consumenten lijnen voldoen zeker niet aan deze eisen. Een zakelijke DSL verbinding op maat gesneden voor uw onderneming zal voor een zekere doorvoer zorgen van uw al uw data. Call2Voip heeft voor u een op maat gesneden pakket voor uw onderneming.

Prijslijst Call2Voip
Als consument of als plaatselijke ondernemer kiest U voor een betrouwbare (web)winkel met een degelijk en persoonlijk advies. U wilt keuze uit een breed assortiment met diverse populaire merken en verlangt uitstekende service en kennis op de aangeboden producten. U wilt graag vakmanschap terug zien bij uw locale telecom- /VOIP leverancier. Telecombinatie FreBe.nl is ruim 12 jaar aktief als vakspecialist op het gebied van telecommunicatie. Of het nu om abonnementen of prepaid gaat, wij hebben altijd een passende oplossing voor u.

Bij ons staat service hoog in de vaandel...
Maandag      13.00-17.00u
Dinsdag        09.30-18.00u
Woensdag   09.30-18.00u
Donderdag 09.30-21.00u
Vrijdag         09.30-18.00u
Zaterdag     09.30-17.00u
Zondag        - Gesloten -
Middagpauze van 12.30-13.15u
Openingstijden:
Gratis    parkeren

(C)opyright by FreBe.nl 2011-2019 (R)
Terug naar de inhoud