10/2020 - Blog en het laatste nieuws... - Handelsonderneming FreBe.nl

Handelsonderneming FreBe.nl
FreBe.nl
-- Welkom bij Handelsonderneming FreBe.nl --
Ga naar de inhoud

De nieuwste Apple iPhone 12 serie is nu te bestellen...

Apple iPhone 12 is één van de vier toestellen die Apple heeft gepresenteerd in oktober 2020. Het is de opvolger van de razend populaire iPhone 11. Dit jaar krijgen de iPhones een nieuw en moderner design. Zo krijg je een beeldscherm met OLED-technologie en dezelfde sensoren die je kunt gebruiken voor Face ID. Ook krijgen deze nieuwe iPhones een snellere A14-processor en kun je ze draadloos opladen of snelladen via de Lightning-kabel. Deze versie van iPhone 12 is uitgevoerd in de 5 kleuren.
| 16/10/2020

bigtomtelecom.nl samenwerking met frebe.nl

BigTomTelecom.nl (o.a. van GSMEmmen.nl met eigenaar Tom Grevink) en Telecombinatie FreBe.nl (eigenaar Freddy Beenen) zijn samen gaan werken, om de grootste 2de hands smartphone-shop & website van heel Nederland te zijn. Wij hebben nu al ruim 250 verschillende 2de hands smartphones op voorraad van Apple & Samsung.
| 8/10/2020
DO STUFF THAT MATTERS
Hanelsonderneming FreBe.nl is een bedrijf dat al sinds 2006 (online 2011) actief is op de markt voor inruil en hergebruik van (refurbished) smartphones en tablets. De refurbished producten zijn uiteraard zorgvuldig gecontroleerd op 50 punten. Het spreekt voor zich dat toestellen, indien nodig, worden voorzien van een nieuwe accu en altijd worden geleverd met een nieuwe, originele datakabel en universele USB adapter 220V. Standaard krijg je dan ook 90 dagen volledige garantie. Ook op de accu en de accessoires! Technisch zijn alle toestellen in uitstekende staat. Cosmetisch bieden we toestellen aan met lichte gebruikssporen tot en met 'als nieuw', zonder gebruikssporen.
Handelsonderneming
FreBe.nl
van Echtenstraat 12
7891 LM Klazienaveen
info@frebe.nl
Winkel: (0591) - 564670
Terug naar de inhoud