De nieuwste Apple iPhone 12 serie is nu te bestellen... - Blog en het laatste nieuws... - Handelsonderneming FreBe.nl

Handelsonderneming FreBe.nl
FreBe.nl
-- Welkom bij Handelsonderneming FreBe.nl --
Ga naar de inhoud

De nieuwste Apple iPhone 12 serie is nu te bestellen...

Handelsonderneming FreBe.nl
Gepubliceerd door in Winkel ·
Apple iPhone 12 is één van de vier toestellen die Apple heeft gepresenteerd in oktober 2020. Het is de opvolger van de razend populaire iPhone 11. Dit jaar krijgen de iPhones een nieuw en moderner design.

Zo krijg je een beeldscherm met OLED-technologie en dezelfde sensoren die je kunt gebruiken voor Face ID. Ook krijgen deze nieuwe iPhones een snellere A14-processor en kun je ze draadloos opladen of snelladen via de Lightning-kabel. Deze versie van iPhone 12 is uitgevoerd in de 5 kleuren.

OLED-scherm en een kleinere notch
Het uiterlijk van deze iPhone 12 ziet er vertrouwd uit, op de notch na: deze is verkleind voor een grotere screen-to-bodyratio. Het oude lcd-scherm is vervangen voor een oled-scherm, dit betekent betere contrasten en een energiezuinige manier om zwartwaarden te weergeven.

Dubbele camera op de achterkant
Apple heeft de camera’s van de iPhone 12 ook sterk verbeterd ten opzichte van zijn voorgangers. Je krijgt twee 12-megapixelsensoren, één hoofdcamera en één ultragroothoeklens. Hiermee kun je foto’s maken van grotere objecten, zoals grote groepen mensen of hoge gebouwen.

Apple A14-processor
Apple staat inmiddels bekend om zijn goede telefoonprocessors en ook de chip van deze zwarte iPhone 12 is hierop geen uitzondering. De ingebouwde Apple A14-processor is een echte krachtpatser. Zo draai je bijvoorbeeld de zwaarste 3D-games zonder problemen of haperingen.

Face ID: veilig ontgrendelen
Natuurlijk is ook Face ID, de bekende en gerenommeerde gezichtsherkenningsfunctie van Apple weer terug. De sensoren zitten in de notch van het beeldscherm en door compact ontwerp is deze inkeping dan ook kleiner dan bij eerdere iPhones. Face ID werkt snel en veilig.

iOS 14: grootste update in jaren
Ook iOS 14, het 2020-systeem waar de iPhones op draaien, is sterk verbeterd. Deze iPhone 12 heeft dit besturingssysteem dan ook al wanneer je hem uit de doos haalt. iOS 14 stelt je in staat om widgets toe te voegen en gemakkelijker naar functies te zoeken. Handig!DO STUFF THAT MATTERS
Hanelsonderneming FreBe.nl is een bedrijf dat al sinds 2006 (online 2011) actief is op de markt voor inruil en hergebruik van (refurbished) smartphones en tablets. De refurbished producten zijn uiteraard zorgvuldig gecontroleerd op 50 punten. Het spreekt voor zich dat toestellen, indien nodig, worden voorzien van een nieuwe accu en altijd worden geleverd met een nieuwe, originele datakabel en universele USB adapter 220V. Standaard krijg je dan ook 90 dagen volledige garantie. Ook op de accu en de accessoires! Technisch zijn alle toestellen in uitstekende staat. Cosmetisch bieden we toestellen aan met lichte gebruikssporen tot en met 'als nieuw', zonder gebruikssporen.
Handelsonderneming
FreBe.nl
van Echtenstraat 12
7891 LM Klazienaveen
info@frebe.nl
Winkel: (0591) - 564670
Terug naar de inhoud