De nieuwste Apple iPhone 12 serie is nu te bestellen... - Blog en het laatste nieuws... - WebShop Big Tom Telecom - FreBe.nl

Big Tom Telecom
Al 13 jaar een begrip in Noord-Oost nederland, de GROOTSTE in gebruikte en nieuwe smartphones.

* Nieuw: Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei, Nokia...;
* 2de hands: Apple, Samsung over de 100 modellen;
* Abonnementen & Prepaid;
* Reparatie Servicepoint voor Apple en Samsung;
* Meer dan 600 smartphone accessoires op voorraad;
* DECT en vele meer op ICT gebied...
Big Tom Telecom
Ga naar de inhoud

De nieuwste Apple iPhone 12 serie is nu te bestellen...

WebShop Big Tom Telecom - FreBe.nl
Gepubliceerd door in Winkel ·
Apple iPhone 12 is één van de vier toestellen die Apple heeft gepresenteerd in oktober 2020. Het is de opvolger van de razend populaire iPhone 11. Dit jaar krijgen de iPhones een nieuw en moderner design.

Zo krijg je een beeldscherm met OLED-technologie en dezelfde sensoren die je kunt gebruiken voor Face ID. Ook krijgen deze nieuwe iPhones een snellere A14-processor en kun je ze draadloos opladen of snelladen via de Lightning-kabel. Deze versie van iPhone 12 is uitgevoerd in de 5 kleuren.

OLED-scherm en een kleinere notch
Het uiterlijk van deze iPhone 12 ziet er vertrouwd uit, op de notch na: deze is verkleind voor een grotere screen-to-bodyratio. Het oude lcd-scherm is vervangen voor een oled-scherm, dit betekent betere contrasten en een energiezuinige manier om zwartwaarden te weergeven.

Dubbele camera op de achterkant
Apple heeft de camera’s van de iPhone 12 ook sterk verbeterd ten opzichte van zijn voorgangers. Je krijgt twee 12-megapixelsensoren, één hoofdcamera en één ultragroothoeklens. Hiermee kun je foto’s maken van grotere objecten, zoals grote groepen mensen of hoge gebouwen.

Apple A14-processor
Apple staat inmiddels bekend om zijn goede telefoonprocessors en ook de chip van deze zwarte iPhone 12 is hierop geen uitzondering. De ingebouwde Apple A14-processor is een echte krachtpatser. Zo draai je bijvoorbeeld de zwaarste 3D-games zonder problemen of haperingen.

Face ID: veilig ontgrendelen
Natuurlijk is ook Face ID, de bekende en gerenommeerde gezichtsherkenningsfunctie van Apple weer terug. De sensoren zitten in de notch van het beeldscherm en door compact ontwerp is deze inkeping dan ook kleiner dan bij eerdere iPhones. Face ID werkt snel en veilig.

iOS 14: grootste update in jaren
Ook iOS 14, het 2020-systeem waar de iPhones op draaien, is sterk verbeterd. Deze iPhone 12 heeft dit besturingssysteem dan ook al wanneer je hem uit de doos haalt. iOS 14 stelt je in staat om widgets toe te voegen en gemakkelijker naar functies te zoeken. Handig!PORTFOLIO
Als consument of als plaatselijke ondernemer kiest U voor een betrouwbare (web)winkel met een degelijk en persoonlijk advies. U wilt keuze uit een breed assortiment met diverse populaire merken en verlangt uitstekende service en kennis op de aangeboden producten. U wilt graag vakmanschap terug zien bij uw locale telecom leverancier. Telecombinatie FreBe.nl is ruim 13 jaar aktief als vakspecialist op het gebied van telecommunicatie. Of het nu om abonnementen of prepaid gaat, wij hebben altijd een passende oplossing voor u.
Big Tom Telecom
onderdeel van FreBe.nl
van Echtenstraat 12
7891 LM Klazienaveen
info@frebe.nl
Big Tom Telecom
Tel: (0591) - 564670
Terug naar de inhoud