12,5 jaar jubileum Telecombinatie Klazienaveen - Blog en het laatste nieuws... - Handelsonderneming FreBe.nl

Handelsonderneming FreBe.nl
FreBe.nl
-- Welkom bij Handelsonderneming FreBe.nl --
Ga naar de inhoud

12,5 jaar jubileum Telecombinatie Klazienaveen

Handelsonderneming FreBe.nl
Gepubliceerd door in Winkel ·
KLAZIENAVEEN - Telecombinatie Klazienaveen bestaat 12,5 jaar.

De teIecom-winkel die sinds vorig jaar ook onderdeel uitmaakt van de Participatieregeling van de gemeente Emmen, Odoorn en Borger. Een eigen Reparatie Servicepoint heeft, voor snelle en vakkundige reparaties van smartphone en/of tablet.
Wij vieren ons 12,5 jarig jubileum tot 5 januari 2020 en zijn er verschillende winacties (ook op facebook).  Zoals de hoofdprijs: Een smartphone van DORO t.w.v. € 209,- of een Samsung Bluetooth Speaker t.w.v. € 99,- of win de “VR 3D Glasses” t.w.v. € 29,- plus 5x troostprijsjes voor een Dagje Wellness voor 2 personen!

Freddy Beenen & Tom Grevink doen er alles aan om hun gewaardeerde klanten, deze winter iets extra te geven. Zo is iedere betalende klant boven de vijftig euro of een verlenging mobiele abonnement (ook Sim-Only) verzekerd van een leuk Dagje Wellness voor 2 personen t.w.v. €60,- (OP=OP). Om de verjaardag goed te vieren, heeft de feestelijke Telecombinatie de winkel ook voorzien van een nieuwe frisse uitstraling. Een jarige gastheer moet er immers goed uitzien.

Mooie gelegenheid:
Freddy & Tom: ‘Het jubileum is een mooie gelegenheid om bij ons langs te komen en als dat nog niet voldoende reden is; wij zijn de grootste & goedkoopste in Zuid-Oost-Drenthe als het gaat om abonnementen en zeer scherp geprijsd als het gaat om smartphones (ook het adres voor 2de Hands smartphones). Een bezoek aan Telecombinatie Klazienaveen loont zo altijd.’DO STUFF THAT MATTERS
Hanelsonderneming FreBe.nl is een bedrijf dat al sinds 2006 (online 2011) actief is op de markt voor inruil en hergebruik van (refurbished) smartphones en tablets. De refurbished producten zijn uiteraard zorgvuldig gecontroleerd op 50 punten. Het spreekt voor zich dat toestellen, indien nodig, worden voorzien van een nieuwe accu en altijd worden geleverd met een nieuwe, originele datakabel en universele USB adapter 220V. Standaard krijg je dan ook 90 dagen volledige garantie. Ook op de accu en de accessoires! Technisch zijn alle toestellen in uitstekende staat. Cosmetisch bieden we toestellen aan met lichte gebruikssporen tot en met 'als nieuw', zonder gebruikssporen.
Handelsonderneming
FreBe.nl
van Echtenstraat 12
7891 LM Klazienaveen
info@frebe.nl
Winkel: (0591) - 564670
Terug naar de inhoud