12,5 jaar jubileum Telecombinatie Klazienaveen - Blog en het laatste nieuws... - WebShop FreBe.nl

FreBe.nl
...al meer dan 12,5 jaar een begrip in Noord-Oost Nederland.
Tel.nr: (0591) - 564670 of info@frebe.nl
- Smartphone - Reparatie - Business Point - Participatieregeling -
Omgeving Emmen...
MENU
Welkom bij Telecombinatie FreBe.nl
Ga naar de inhoud

12,5 jaar jubileum Telecombinatie Klazienaveen

WebShop FreBe.nl
Gepubliceerd door in Winkel ·
KLAZIENAVEEN - Telecombinatie Klazienaveen bestaat 12,5 jaar.

De teIecom-winkel die sinds vorig jaar ook onderdeel uitmaakt van de Participatieregeling van de gemeente Emmen, Odoorn en Borger. Een eigen Reparatie Servicepoint heeft, voor snelle en vakkundige reparaties van smartphone en/of tablet.
Wij vieren ons 12,5 jarig jubileum tot 5 januari 2020 en zijn er verschillende winacties (ook op facebook).  Zoals de hoofdprijs: Een smartphone van DORO t.w.v. € 209,- of een Samsung Bluetooth Speaker t.w.v. € 99,- of win de “VR 3D Glasses” t.w.v. € 29,- plus 5x troostprijsjes voor een Dagje Wellness voor 2 personen!

Freddy Beenen & Tom Grevink doen er alles aan om hun gewaardeerde klanten, deze winter iets extra te geven. Zo is iedere betalende klant boven de vijftig euro of een verlenging mobiele abonnement (ook Sim-Only) verzekerd van een leuk Dagje Wellness voor 2 personen t.w.v. €60,- (OP=OP). Om de verjaardag goed te vieren, heeft de feestelijke Telecombinatie de winkel ook voorzien van een nieuwe frisse uitstraling. Een jarige gastheer moet er immers goed uitzien.

Mooie gelegenheid:
Freddy & Tom: ‘Het jubileum is een mooie gelegenheid om bij ons langs te komen en als dat nog niet voldoende reden is; wij zijn de grootste & goedkoopste in Zuid-Oost-Drenthe als het gaat om abonnementen en zeer scherp geprijsd als het gaat om smartphones (ook het adres voor 2de Hands smartphones). Een bezoek aan Telecombinatie Klazienaveen loont zo altijd.’Als consument of als plaatselijke ondernemer kiest U voor een betrouwbare (web)winkel met een degelijk en persoonlijk advies. U wilt keuze uit een breed assortiment met diverse populaire merken en verlangt uitstekende service en kennis op de aangeboden producten. U wilt graag vakmanschap terug zien bij uw locale telecom- /VOIP leverancier. Telecombinatie FreBe.nl is ruim 12,5 jaar aktief als vakspecialist op het gebied van telecommunicatie. Of het nu om abonnementen of prepaid gaat, wij hebben altijd een passende oplossing voor u.

Bij ons staat service hoog in de vaandel...
Maandag      13.00-17.00u
Dinsdag        09.30-18.00u
Woensdag   09.30-18.00u
Donderdag 09.30-21.00u
Vrijdag         09.30-18.00u
Zaterdag     09.30-17.00u
Zondag        - Gesloten -
Middagpauze van 12.30-13.15u
Openingstijden:
Gratis    parkeren

(C)opyright by FreBe.nl 2011-2020 (R)
Terug naar de inhoud