- Handelsonderneming FreBe.nl

Handelsonderneming FreBe.nl
FreBe.nl
-- Welkom bij Handelsonderneming FreBe.nl --
Ga naar de inhoud
< class="imPgTitle" style="display: block;">Huawei op de "zwarte lijst" in VS, wat nu???
Handelsonderneming FreBe.nl
Gepubliceerd in Winkel · 31 mei 2019
De Verenigde Staten hebben Huawei op een 'zwarte' lijst gezet, waardoor apparaten van dit technologiebedrijf mogelijk niet meer goed functioneren. Wat betekent dit voor jou?

Ik heb een Huawei-apparaat, wat nu?
In een verklaring van Huawei staat dat het bedrijf: 'beveiligingsupdates en after-sales services zal blijven leveren aan alle bestaande Huawei en Honor-smartphones en tablets.'
Smartphones en tablets van Huawei zijn vaak voorzien van Android. Google laat daarom weten dat 'Google Play en de beveiliging van Google Play Protect zal blijven werken op bestaande Huawei apparaten.'
De gevolgen zijn momenteel nog niet duidelijk voor Huawei laptops en routers en voor mobiele telefonieaanbieders.
Is het slim om een nieuw Huawei-apparaat te kopen?
De situatie voor toekomstige kopers van een Huawei is nog onduidelijk en verandert bijna met de dag. Daarom kunnen we hier nog geen advies over geven. (BRON: Consumentenbond)


DO STUFF THAT MATTERS
Hanelsonderneming FreBe.nl is een bedrijf dat al sinds 2006 (online 2011) actief is op de markt voor inruil en hergebruik van (refurbished) smartphones en tablets. De refurbished producten zijn uiteraard zorgvuldig gecontroleerd op 50 punten. Het spreekt voor zich dat toestellen, indien nodig, worden voorzien van een nieuwe accu en altijd worden geleverd met een nieuwe, originele datakabel en universele USB adapter 220V. Standaard krijg je dan ook 90 dagen volledige garantie. Ook op de accu en de accessoires! Technisch zijn alle toestellen in uitstekende staat. Cosmetisch bieden we toestellen aan met lichte gebruikssporen tot en met 'als nieuw', zonder gebruikssporen.
Handelsonderneming
FreBe.nl
van Echtenstraat 12
7891 LM Klazienaveen
info@frebe.nl
Winkel: (0591) - 564670
Terug naar de inhoud